KREMTIMI I 100 VJETORIT TE PAVARSISE

Te  nderuar bashkatdhetar!

Shoqata e grave e te rinjeve „Albunivers“ e V. Berlin falenderon te gjithe donatoret e meposhtem per ndihmesen e dhene ne organizimin e 100 vjetorit te pavaresise.
Gadishmeria dhe kontributi juaj i vyer  ka ndihmuar e lehtesuar jashtmase punen tone.

Osteuropa Zentrum Berlin
Restorant Avanti 300€,
Restorant Arlecchino 150€,
Restorant Luardi 100€,
Z.Fatos Xhafolli 100€
La Marema, Sazani, Bekimi, Bashkimi, Muhameri 40€.
A.I. 100€;
N.D. 100€
Z:A. 50€ ,
Shaban Halidi 20€
Fatmir Kallmeti100 €,
Mereme Llubani 300 €,
Keti Qafmolla 300 €,
Evgjenije Sinani 300 €,
Nazlije Tahiri 300€
Shahqe Aliu 200€
Falenderojme gjithashtu per kontribut te vecante
Kafe-Restorant „Kalaja“
Zoterinjte Ekrem Emini dhe Sadush Rahmani

Aksioni vazhdon.
Ne ditet e ardheshme do bashkangjiten edhe emra te tjere bashkatdhetaresh bujar e te pakursyer.

Faleminderit  per mirekuptimin
Albunivers